Home Lifestyle Netflix pakt in november uit met maar liefst 4 (!) kerstfilms

Netflix pakt in november uit met maar liefst 4 (!) kerstfilms

Met wie wil jij straks onder een dekentje kruipen?

De Harry Potter-films staan binnenkort op Netflix, maar ook voor alle kerstliefhebbers hebben we goed nieuws. Het onlinestreamingplatform pakt in november namelijk uit met maar liefst vier (!) verschillende kerstfilms.

Vind jij de kerstperiode ook zo fantastisch? Plan dan in november al maar enkele zetelavondjes in, want Netflix voegt in november vier kerstfilms toe aan zijn aanbod.

The Holiday Calendar (2 november)

Een jonge, maar getalenteerde fotografe heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Alleen erft ze een adventskalender van een familielid die magische krachten blijkt te hebben. Zo kan de kalender de toekomst voorspellen en komt er zo misschien een nieuwe liefde op haar pad.

The Princess Switch (16 november)

Een week voor Kerstmis ruilt hertogin Margaret van plaats met Stacy, een doodgewoon meisje uit Chicago dat als twee druppels water op haar lijkt. Met een beetje hulp krijgt Margaret gevoelens voor een collega van Stacy terwijl zij net valt voor de charmes van een knappe prins, die ook de verloofde van Margaret blijkt te zijn.

The Christmas Chronicles (22 november)

‘The Christmas Chronicles’ is het verhaal van broer en zus Kate en Teddy Pierce. Op kerstavond willen ze de kerstman op heterdaad betrappen, maar hun plannetje draait iets anders uit en neemt de kinderen mee op een heus avontuur.

A Christmas Prince: The Royal Wedding (30 november)

Een jaar nadat Amber Richard geholpen heeft om zijn plaats op de troon in te nemen, hebben de twee een kersthuwelijk gepland. Alleen heeft Amber twijfels of ze wel gemaakt is om koningin te zijn en krijgt haar wederhelft te maken met een politieke crisis die niet alleen gevolgen kan hebben voor de eindejaarsperiode, maar ook voor het hele koninkrijk.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.