Home Lifestyle Film MUST SEE: ‘Pitch Perfect 3’ verschijnt vandaag ein-de-lijk in de zalen

MUST SEE: ‘Pitch Perfect 3’ verschijnt vandaag ein-de-lijk in de zalen

Tweeënhalf jaar wachten wordt beloond.

© Pitch Perfect 3

Het is zover, vrienden! Na bijna tweeënhalf jaar wachten verschijnt vandaag ein-de-lijk ‘Pitch Perfect 3’ in de zalen. Eindelijk kunnen we zien hoe de reünie van de Bellas eraan toeging.

Het verhaal

De Bellas zijn afgestudeerd en ze proberen het te maken in de ‘echte wereld’. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog een laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken. We kunnen het je verzekeren, de reünie van de Bellas wordt er eentje om nooit meer te vergeten.

Redactrice Robine keuvelde met Rebel Wilson en Hailee Steinfeld

Redactrice Robine mocht in Berlijn met ‘Pitch Perfect 3’-actrices Rebel ‘Fat Amy’ Wilson en Hailee ‘Emily’ Steinfeld gaan praten over de derde ‘Pitch Perfect’-film. Wij hopen alleszins dat we voor de vierde film niet opnieuw tweeënhalf jaar geduld gaan moeten hebben…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: