Home Lifestyle Body MUST FOLLOW: deze 4 Vlaamse Instagramaccounts geven je meteen zin om te...

MUST FOLLOW: deze 4 Vlaamse Instagramaccounts geven je meteen zin om te sporten

Toffe work-outs om thuis zelf te proberen en tips voor een gezonde én plezante levensstijl. 

work-out instagram
© Instagram @theliftinglioness, @gudrunhespel & @silina_

Je matje ligt klaar, je hebt je sportlegging aan, er staat een motiverend muziekje op en je water staat binnen handbereik. Het enige wat nog ontbreekt voor een geslaagde home work-out zijn toffe oefeningen. Op de Instagramaccounts van deze 4 sportieve Vlaamse dames kan je de nodige inspiratie halen.

Heb je al deze oefeningen al (meermaals) geprobeerd, en is het tijd voor iets anders? Deze vier superfitte vrouwen gunnen je een glimp in hun sportieve leven. Ze tonen toffe work-outs om thuis zelf te proberen en ze geven tips voor een gezonde én plezante levensstijl.

1. Gudrun Hespel

Gudrun is psychologe en personal trainer. Ze schreef haar eigen boek ‘The fittest you‘ en probeert haar volgers niet enkel originele work-outs aan te reiken, maar hen ook te helpen met hun zelfbeeld. Jezelf en je lijf graag zien én goed behandelen, dat is haar motto.

2. Silina Niils

Silina heeft een bachelor in sports & health promotion en is sportinstructeur in bijberoep. Deze energieke spring-in-‘t-veld heeft spieren waar Popeye himself jaloers op zou zijn, maar het is vooral haar aanstekelijke glimlach die ons motiveert om vrolijk mee te sporten.

3. Feike Welter

Feike is sportkinesist en crossfittrainster. Je kent haar misschien van het programma ‘Kamp Waes’. Ondanks het feit dat ze meerdere mannen het nakijken gaf tijdens de krachtproeven, sneuvelde ze helaas toch in de eerste aflevering. Ze gunt ons een blik op haar loodzware trainingen en toont dat je af en toe je grenzen moet durven verleggen.

4. The Lifting Lioness

Axelle is life of lightcoach. Ze legt zich naast het fysieke coachen ook toe op het spirituele coachen. Ze deed ooit mee aan ‘The Voice’, maar deze nachtegaal legt zich op haar Instagrampagina toch vooral toe op haar andere hobby: fitness. De gewichtjes ruilt ze af en toe eens in voor haar kat, en dat maakt het nog toffer om haar filmpjes te volgen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.