Home Lifestyle 5 sexy moves voor de beste handjob van zijn leven

5 sexy moves voor de beste handjob van zijn leven

Handjob

Wil je je lief vanavond eens goed verwennen, maar weet je niet goed hoe? Onze redactrice leerde tijdens een Handjob Masterclass hoe je hem de handjob van zijn leven gaat bezorgen. Hopla.

Ik parkeer aan de ingang van Pabo. Drie keer diep ademhalen, en ik ga binnen. Of kom, maak er tien keer van. Eens mijn entree is gemaakt, word ik vrolijk begroet door de lesgeefster die me meteen een glas roze cava in de handen stopt. Dat is pas een plan. De andere cursisten zien er toffe madammen uit. Geen freaks of latexpakjes waar Kim Kardashian jaloers op zou zijn, geen duizelingwekkende diepe decolletés, maar ‘doorsnee’ jurkjes en jeans. Halleluja.

Tip van de lerares: laat het glijmiddel rijkelijk vloeien en blinddoek hem bij drempelvrees.

We zetten ons om een witte lange tafel met ons studieobject voor vanavond: voor ieder een roze penis. Gibber, gibber, lach, lach. Eerst volgen wat feitjes. Onze lerares vraagt of we de lengte van de kleinste penis ter wereld kennen. ‘Euh, drie centimeter?’ ‘Nee, één centimeter.’ Uitingen van medeleven aan de  geliefde van die penisbezitter volgen. En de grootste? Die is maar liefst 34 centimeter! Wat nog een grotere zweem van empathie uitlokt: ‘Die vrouw! Hoe pijnlijk!’ We kunnen opgelucht ademhalen: de lerares vertelt ons over een hulpstuk dat dergelijke groot geschapen mannen over hun ellenlang lid kunnen schuiven om te verhinderen dat het volledig aantal centimeters bij de vrouw naar binnen gaat. Dank u wel aan de sekswetenschap.

Hou de kleenex klaar

Na nog wat weetjes is het tijd voor datgene waarvoor we hier zijn: de betere handjobgeheimen. De moves die hem tot in de allerhoogst sekshemel doen  belanden. De lerares geeft ons nog wat praktische tips mee: laat het glijmiddel rijkelijk vloeien. Glijmiddel op basis van siliconen werkt het best voor een handjob omdat die langer zijn vochtigheid behoudt en dikker aanvoelt. Wil je seksspeeltjes tijdens het voorspel gebruiken, dan is glijmiddel op basis van water een betere keuze omdat die de speeltjes zeker niet beschadigt. Heb je last van drempelvrees, vraag je lief dan eerst of je hem mag blinddoeken. Dat maakt misschien dat jij meer durft. Een goede voorbereiding is het halve werk, zo leren we. Wil je hem in de zetel verrassen, zet het glijmiddel dan op voorhand in de buurt, bijvoorbeeld verstopt in je handtas naast de zetel. Trek je mooie lingerie aan, want zo voel je je zelfverzekerd, en hou ook een doos Kleenex in de buurt. For obvious reasons.

Doen, die citroen

De praktische kant is geregeld, dus is het tijd voor the real thing. Eerst moeten we met de move ‘het klokje’ de penis ‘wakker’ schudden. Daarbij houden we één hand op de onderkant van onze roze vriend en de andere bovenop de eikel, om er vervolgens mee te draaien. Een beetje zoals een joystick, zeg maar. Is hij wakker, dan kan je teasen door met je vingers te tokkelen. Links, rechts, langs alle kanten. Met de nodige aandacht voor de ballen, waarbij je ze strak in je hand houdt en tokkelt. Af en toe een kneepje zorgt voor extra ‘ooh’s’ en ‘aah’s’.

De ‘dennenboom’ passeert, waarbij we de vingers van onze handen moeten kruisen en als een dennenboom boven de penis houden, om de vingers vervolgens uit elkaar te laten glijden, waarbij de vingertoppen de eikel raken.Onze lerares stuurt bij: ‘Goed naar beneden bewegen’, ‘je mag het tempo wat opvoeren’. De ‘citruspers’ passeert ook de revue: met je ene hand hou je de penis vast als een penisring, met de andere handpalm ga je als een soort citruspers over de eikel.

Laat maar komen, grietje

Continu kijken mijn medemasterclassers en ik naar elkaar: hoe doe jij het? We vragen elkaar raad: ‘Moet ik alleen trekken of erna ook duwen? Af en toe verwijst er eentje naar het echte lid dat thuis wacht. ‘Dat vindt die van mij vast geweldig.’ Of: ‘ik weet niet hoe hij zal reageren als ik deze move bovenhaal!’. Niets forceren, zegt de lerares. Alleen doen waar jullie je allebei goed bij voelen.

Daarna is het tijd voor ‘het vuurtje maken’, waarbij de penis de tak vervangt, en ten slotte ‘het melkmeisje’, waarbij we het tempo mogen opvoeren om hem naar het hoogtepunt te brengen. De lesgeefster geeft ons mee dat een man gemiddeld al masturberend zeven minuten nodig heeft om tot een hoogtepunt te komen, dus mogen wij het wel wat langer trekken. Boodschap begrepen.

5 sexy moves voor de beste handjob van zijn leven

Klokje

Handjob: klokje

Maak de penis ‘wakker’ door hem te strelen, rond te draaien – denk: joystick – en je handen een voor een over de penis te halen.

Oh denneboom

Handjob: oh denneboom

Vouw je handen in de vorm van een dennenboom, maak op en neer gaande bewegingen en ga zo over de eikel. Geef druk met je handpalmen.

Citruspers

Handjob: citruspers

Hou de penis onderaan strak vast als een penisring. Met je andere handpalm beweeg je als een soort citruspers over de eikel.

Vuurtje maken

Handjob: vuurtje maken

Neem de penis tussen je handpalmen en maak wrijvende op en neer gaande bewegingen, net alsof je vuur aan het maken bent.

Het melkmeisje

Handjob: het melkmeisjes

Gebruik glijmiddel en je twee handen om zijn penis te – ahum – ‘melken’. Voer het tempo op tot… juist.

[td_smart_list_end]

Illustraties: Pulpi. Bron: Flair 16, 2015.

Lees ook: