Home LOVE & SEX Op dit tijdstip heb je het meeste kans op een orgasme

Op dit tijdstip heb je het meeste kans op een orgasme

Dat gaat moeilijk worden morgen...

Corbis
Het beste tijdstip voor een stevige vrijpartij is ‘s ochtends, maar de meeste kans op een orgasme heb je dan weer later op de dag. Dit blijkt toch uit volgend onderzoek. Ach ja, je weet wat ze zeggen: if at first you don’t suceed, try again.

Niet zo’n makkelijk tijdstip, maar het is het proberen waard. Rond 15u in de namiddag hebben de meeste vrouwen meer van het hormoon cortisol in hun lichaam. Dit hormoon zorgt ervoor dat je alert bent en vol energie zit. Dat laatste komt al zeker goed van pas.
 

Ook bij mannen werd een verhoogd niveau van het vrouwelijk hormoon oestrogeen gevonden. Dit zorgt ervoor dat mannen zich emotioneel verbonden voelen tijdens de seks. Zo zullen ze zich eerder richten op jouw behoeftes.
 

Let's get it on

Veel vrouwen hebben vaak moeite om tot een hoogtepunt te komen tijdens de seks. Wij hebben vaak ietsje meer aandacht nodig zoals een lang voorspel of orale seks. Nu kunnen we niet altijd onze zin krijgen, maar rond dit tijdstip zou dit volgens deze studie vaker het geval zijn.
 

Bij mannen stijgt het niveau testosteron terwijl ze slapen. Daarom heeft je hubby vaak zin in ochtendseks. Het niveau daalt opnieuw in de namiddag met als resultaat dat je lief minder gehaast is om tot een climax te komen. Plus, zo heb je ook geen last van zijn stinkende ochtendadem (sorry babe!)

Ook dit werd wetenschappelijk bewezen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.