https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle HOERA: MOOSE Bar XXL krijgt een tweede – nog straffere – editie

HOERA: MOOSE Bar XXL krijgt een tweede – nog straffere – editie

Je kan volgend jaar 2 (!) avonden genieten van dit vette après-skifeestje.

© Instagram @moosebarbelgium

Het leukste én grootste après-skifeestje van het land is terug! In 2020 kan je zelfs 2 avonden uit je dak gaan op heerlijke foute muziek tijdens MOOSE Bar XXL in het Antwerps Sportpaleis.

Op Tomorrowland was niet enkel het gigantische en magische mainstage the place to be. Ook in de kleine(re) Moose Bar was het een drukte van jewelste én volgens insiders hing daar zelfs de allerbeste sfeer. Zin om dat feestje verder te zetten of kon je er helaas niet bij zijn in Boom? Goed nieuws, want wegens groot succes krijgt MOOSE Bar XXL in het Antwerps Sportpaleis een tweede editie.

Halve liters bier en schnaps

Die wordt letterlijk bigger and better, want je kan niet één maar twee avonden de beentjes losgooien op de meest foute schijven van nationale én internationale topartiesten. Het Sportpaleis wordt op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari omgetoverd tot een grote skihut. Halve liters bier én schnaps worden opnieuw geserveerd door obers in authentieke lederhosen en Heidi in Tirol-jurkjes. Santé!

De organisatie wist vorig jaar al grote namen te strikken zoals Willy Sommers en De Romeo’s, en dit jaar willen ze het nog spectaculairder maken. Dat belooft! Leg je beste moonboots en je mooiste skibril maar al klaar, want sneeuw of geen sneeuw: komende winter gaan we sowieso voor een legendarische après-ski.

Een klein cadeautje

Tickets kosten 39,99 euro en kan je online bestellen op de website van Teleticketservice. Er rijden ook pendelbussen vanuit vijf verschillende steden naar het event. Voor zo’n ticket (inkom + bus) betaal je € 59,99. Bestel je je kaartjes voor 31 augustus, dan krijg je bovendien helemaal gratis een exclusieve ‘MOOSE Bar’-beker.

Lees ook: