Home Lifestyle WEEKENDTIP: snuif de après-skisfeer van de Alpen op bij Moose Bar

WEEKENDTIP: snuif de après-skisfeer van de Alpen op bij Moose Bar

Naast Mechelen, Antwerpen en Hasselt strijkt Moose Bar deze winter ook neer in maar liefst twéé nieuwe steden.

Moose Bar
© Moose Bar

Verkies jij een strandvakantie of laat je budget het niet toe om deze winter op de skilatten te staan? No worries! Bij Moose Bar kan je de après-skisfeer van de Alpen opsnuiven zonder het land te verlaten. De chalets van het hippe pop-upconcept strijken dit jaar niet alleen neer in Mechelen, Antwerpen en Hasselt, maar ook in Aalst en Herentals. Schol!

Winteruur, kortere dagen en langere jassen: de herfst is opnieuw in het land en de winter staat voor de deur. Dat betekent echter niet dat je tot 21 maart onder een tv-dekentje moet zitten kniezen.

Sinds 2015 brengen de Moose Bars de Franse Alpen naar Vlaanderen en hoef je zelfs geen skipas of -pak aan te schaffen om te genieten van de typische après-skisfeer. Hoezee!

Alcoholvrij bier en De Romeo’s

Dit jaar strijkt het hippe après-skiconcept niet alleen neer in Mechelen, Antwerpen en Hasselt, maar krijgen ook Aalst en Herentals hun eigen Moose Bar. ‘Net als de vorige jaren mag je je verwachten aan authentieke en oergezellige massief houten skihutten, vrolijke après-skimuziek en halve liters (alcoholvrij) bier geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke lederhosen’, leest het persbericht.

Wat de muziek betreft, rekenen ze bij Moose Bar niet alleen op dj’s. De hele winter lang komen schlager- en ambiancezangers als Sam Gooris, De Romeo’s en René Karst langs voor live optredens. Ook zullen er weer tal van themafeestjes worden georganiseerd zoals de Hot Tube Timemachine Party’s, Grates Pilates en Garantie après-ski.

Van Antwerpen tot de Alpe d’Huez

Naast de vijf pop-upbars, komt ook de XXL-editie van Moose Bar in het Antwerps Sportpaleis terug. Vorig jaar mocht de concerthal maar liefst 12.000 feestvierders verwelkomen. Daarom zal ’s lands grootste après-skiparty nu verspreid worden over twee dagen: vrijdag 7 en zaterdag 8 februari.

The lucky few die een ticket wisten te bemachtigen voor Tomorrowland Winter in de Alpe d’Huez hoeven Moose Bar niet te missen, want ook in de Franse Alpen zal het après-skiconcept in maart neerstrijken.

Wie niet kan wachten tot de eerste sneeuw valt, kan vanavond al bij Moose Bar in Hasselt terecht voor een eerste après-skifeestje.

Praktisch

  • Moose Bar Hasselt – Gouverneur Verwilghensingel 70 – Open vanaf 7 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u.
  • Moose Bar Herentals – Toekomstlaan 21 – Open vanaf 14 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u.
  • Moose Bar Aalst – Wijngaardveld 40 – Open vanaf 15 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u.
  • Moose Bar Mechelen – Douaneplein 6 – Open vanaf 22 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u.
  • Moose Bar Antwerpen – Noordkasteel Zuid – Open vanaf 28 november van donderdag tot zaterdag vanaf 19u.
  • Moose Bar XXL – vrijdag 7 en zaterdag 8 februari – Sportpaleis in Antwerpen. Surf voor meer info naar www.moosebar.com.
  • Moose Bar Tomorrowland Winter – 14 tot 21 maart – Alpe d’Huez in Frankrijk. Surf voor meer info naar www.tomorrowland.com.

Nog meer leuke dingen om dit weekend te doen: