https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Moose Bar houdt veiling waarop je de gekste spullen op de kop...

Moose Bar houdt veiling waarop je de gekste spullen op de kop kan tikken

Denk maar aan golfkarretjes, vazen, bier, flipperkasten, loungesets, barkrukken, dranktogen, reclamepanelen of ijskarretjes.

Moose Bar veiling
© Moose Bar & troostwijkauctions

In Moose Bar is het altijd feest, en nu kan je dat feestje ook wat naar je thuis brengen, want het verkoopt zijn inboedel op een veiling. Denk maar aan golfkarretjes, vazen, bier, flipperkasten, loungesets, barkrukken, dranktogen of ijskarretjes.

Wie vroeger ooit al naar een van de befaamde après-skibars van Moose ging of naar het epische feestje Moose Bar XXL, weet dat ambiance er centraal staat. En laat dat nu net hetgeen zijn wat we in 2020 moesten missen door die vreselijke coronacrisis. Wil je die sfeer toch een beetje zelf in huis halen? Dat kan, want Moose Bar houdt een veiling waarop het zijn inboedel verkoopt. Daarnaast kan je ook spulletjes van Versuz en enkele hotels op de kop tikken. #erzittenooknuttigedingenbij schrijft Moose Bar in zijn Instagrampost over de veiling.

Eyecatchers

Je kan hier de volledige lijst met spullen raadplegen en een bod uitbrengen op welke items de nieuwe eyecatchers kunnen worden in jouw woonkamer of tuin. Denk maar aan een flipperkast, roulettetafel, olijfboom, bingotoestel, orgel, platenspeler, loungeset, reclamepaneel van Desperados, ijskar, barkrukken, dranktoog, glamping tent, discobollen of zelfs een speedboot.

De veiling loopt nog tot woensdag 27 januari om 14 uur. Wil je liever in real life eens zien wat ze voor je in petto hebben, dan kan je maandag 25 januari tussen 9 en 11u een kijkje gaan nemen aan de Ethias Arena, poort 21.

Nog meer toffe decotips- en trends: