Home Lifestyle Boeken ‘Midnight Sun’ vertelt ons wat Edward Cullen deed terwijl Bella aan het...

‘Midnight Sun’ vertelt ons wat Edward Cullen deed terwijl Bella aan het slapen was

In het boek herbeleven we het eerste verhaal door de ogen van Edward.

twilight
© SUMMIT ENTERTAINMENT

Begin mei kondigden we goed nieuws aan voor alle ‘Twilight’-fans. Stephenie Meyer onthulde namelijk dat ze ‘Midnight Sun’, een variant op het eerste boek, zou uitbrengen. Dit verhaal speelt zich af door de ogen van Edward en nu komen we eindelijk te weten wat de vampier deed terwijl Bella ’s nachts lag te slapen.

In de ‘Twilight’-saga komen we te weten dat vampiers geen slaap nodig hebben. Terwijl Bella nog mens was, kroop Edward dan ook stiekem door haar raam naar binnen om te kijken hoe ze lag te slapen. Iets waar fans alvast veel vragen over hadden, maar gelukkig lost ‘Midnight Sun’ dit mysterie op. Het gloednieuwe boek van Stephenie Meyer onthult namelijk wat onze favoriete vampier de hele tijd deed.

Het Twitteraccount @galacticidiots deelde alvast enkele foto’s uit het boek. Zo zat Edward niet de hele nacht te staren naar Bella, maar was hij net druk bezig met alle spinnen in haar kamer te doden. ‘Met één vinger verpletterde ik de spin zachtjes. De gedachte dat iets haar pijn zou doen, was gewoon ondraaglijk’, klinkt het in het boek.

Verder nam hij op een avond ook een flesje olie mee om de scharnieren van het raam te smeren. Zo kon hij onopgemerkt naar binnen en naar buiten sluipen. En uiteraard keek hij ook hoe Bella lag te woelen in haar slaapt. Zo vertelt hij in het boek dat ze regelmatig in haar slaap lag te praten over de personages uit haar favoriete boeken.

‘Midnight Sun’ is sinds deze week verkrijgbaar. Je kan het boek online bestellen voor 22,99 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.