Home Lifestyle Film Marvel lost teaser van nieuwe superheldenfilm ‘Eternals’ met Angelina Jolie

Marvel lost teaser van nieuwe superheldenfilm ‘Eternals’ met Angelina Jolie

Verder zien we ook 'Game of Thrones'-acteurs Richard Madden en Kit Harington.

eternals
© Marvel studios

Superhelden, we krijgen er maar geen genoeg van. Gelukkig heeft Marvel met the Eternals een volledig nieuw team voor ons in petto. Het lost een teaser van de nieuwe film ‘Eternals’ en daarin vangen we een glimp op van de personages die al duizenden jaren voor de populaire Avengers actief waren.

De originele zes Avengers Iron Man, Thor, Captain America, Hulk, Black Widow en Hawkeye kregen doorheen de jaren gezelschap van heel wat andere superhelden zoals onder meer Spider-Man en Black Panther om de wereld meermaals van de ondergang te redden. Omdat er altijd plaats is voor meer iconische personages komt Marvel nu op de proppen met een volledig nieuw superheldenteam: the Eternals. Deze bovenmenselijke figuren waren al duizenden jaren voor de Avengers actief, maar in de teaser van de nieuwe Marvel-film ‘Eternals’ krijgen we een eerste glimp van wie ze zijn en wat ze doen.

Sterrencast

‘Eternals’ heeft een sterrencast om u tegen te zeggen. Zo zien we eindelijk nog eens Angelina Jolie terug op het grote doek, zij kruipt in de huid van de geduchte krijger Thena. ‘Als ik eraan denk wat het betekent om deel uit te maken van de Marvel Cinematic Universe, en om deel uit te maken van deze familie, word ik heel enthousiast’, zei de actrice eerder op Comic Con International in San Diego.

Angelina krijgt het gezelschap van Richard Madden, die Robb Stark speelde in de populaire serie ‘Game of Thrones’. Hij vertolkt de rol van de almachtige Ikaris. Verder zien we nog  Salma Hayek als de wijze en spirituele leider Ajak. Gemma Chan is de menslievende Sersi, Kumail Nanjiani is de door de kosmos aangedreven Kingo, Lauren Ridloff is de supersnelle Makkari, Brian Tyree Henry is de intelligente uitvinder Phastos, Lia McHugh is de eeuwig jonge, maar oude ziel Sprite, Don Lee is de krachtige Gilgamesh en Barry Keoghan is tot slot de afstandelijke eenling Druig. Ook Kit Harington, die we allemaal kennen als Jon Snow uit ‘Game of Thrones’ speelt mee in de film als Dane Whitman of Black Knight, maar hij maakt geen deel uit van the Eternals.

Grote vijand

In de teaser zie je hoe de superhelden de mensheid al jarenlang gadeslaan en begeleiden, zonder zich te moeien en zonder hun ware identiteit te onthullen. Tot nu. Ze treden op de voorgrond om de allergrootste en -oudste vijand van het menselijke ras, The Deviants, te verslaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op het einde van de teaser verwijzen ze ook naar de vorige Avengers-film ‘Avengers: Endgame’ door te vragen, opgepast spoiler alert, wie dit team zal leiden nu Iron Man en Captain Rogers (de eerste Captain America) er niet meer zijn.

De film werd geregisseerd door Chloé Zhao die de afgelopen Oscars geschiedenis schreef door als eerste niet-witte vrouw het beeldje van Best Director te winnen met haar film ‘Nomadland’. ‘Eternals’ komt op 5 november 2021 in de bioscoop. Het is nog even wachten of we de prent diezelfde maand ook nog in ons Belgenlandje zullen kunnen zien op groot scherm.

Lees ook: