Home Lifestyle REISTIP: in dit luxehostel in Marrakech slaap je voor maar 17 euro...

REISTIP: in dit luxehostel in Marrakech slaap je voor maar 17 euro per nacht

Met zwembad, prachtige binnenkoer en waanzinnig dakterras.

© toa heftiba & max libertine via unsplash

Wil je er binnenkort eens op uit trekken met je girl gang? Kies dan voor Marrakech. In het Rodamón Riad luxehostel verblijf je voor slechts 17 euro per nacht en het is de perfecte uitgangsbasis om de kleurrijke en sprookjesachtige stad te ontdekken.

De zon schijnt, en we krijgen weer volop vakantiekriebels. Heb je zin in een zalig, maar budgetvriendelijke reisje met je vriendinnen? Dan is de Marokkaanse stad Marrakech the place to be. In het Rodamón Riad luxehostel betaal je gemiddeld slechts 17 euro per overnachting, waardoor je dus een pak geld overhoudt voor die heerlijke cocktails of om eens goed te gaan shoppen.

De enige voorwaarde om de prijs te drukken, is dat je met je vriendinnen gezellig samen in coole stapelbedden op één kamer slaapt. Net als toen jullie twaalf jaar waren, maar dan in een veel mooier kader en dat alles zonder leidsters of een verplichte bedtijd.

Instagramproof

Het luxueuze hostel heeft een zwembad op een prachtige binnenkoer die volledig Instagramproof is. Je kan relaxen op een van de zonnebedden op het dakterras met een waanzinnig uitzicht over de stad. Het centrum ligt op een boogscheut van je kamer. Na zo’n tien minuutjes stappen sta je op het bekende Jemaa el Fna square. De kamers hebben elk een eigen badkamer, airco én wifi.

Alle informatie en prijzen vind je op de website van de hostel. De komende weken en maanden kan je nog relatief goedkope vliegtuigtickets scoren naar Marrakech, dus trommel je vriendinnen bijeen en boeken maar!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.