Home Lifestyle ‘Make Belgium Great Again’: donderdag kan je helemaal gratis en voor niets...

‘Make Belgium Great Again’: donderdag kan je helemaal gratis en voor niets postkaartjes verzenden

Het aandoenlijke filmpje van Erna die haar zoon Andy verloor toont hoeveel een postkaartje kan betekenen.

© VTM

‘Make Belgium Send Kaartjes Again!’ Dat is deze week één van de doelen van Frances Lefebure en haar ‘Make Belgium Great Again’-team.

En hoe kan dat beter dan gewoon gratis postkaartjes uit te delen? Op donderdag vier oktober liggen er gratis postkaartjes in het postkantoor om te versturen naar iemand die jij ‘great’ vindt. Via de Mobile Postcard App kan je zelfs tot vrijdag een gratis postkaartje verzenden. Als kortingscode geef je simpelweg ‘GREAT’ in.

Erna ontving honderden postkaartjes

Om aan te tonen hoeveel een postkaartje kan betekenen, ging ‘Make Belgium Great Again’ undercover op bezoek bij Erna. Erna verloor haar enige zoon Andy in een auto-ongeluk. Ze plaatste een oproep in de krant en riep op om op 3 april, de dag waarop Andy 25 jaar voordien overleed, een troostend kaartje te sturen.

‘Make Belgium Great Again’ gunde Erna méér dan enkele kaartjes. Het VTM-programma zorgde ervoor dat meer dan 100 mensen hun steunende woorden op een postkaartje noteerden. En zoals je in onderstaand filmpje kan zien, staken die kaartjes Erna écht een hart onder de riem.

‘Make Belgium Great Again’ is elke dinsdagavond om 20u35 te bekijken op VTM.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.