Home Lifestyle Louises terugkeer in ‘Familie’ verloopt dramatisch

Louises terugkeer in ‘Familie’ verloopt dramatisch

Wat zal de bomma daarvan zeggen?!

louise 'familie'
© VTM

We wisten al dat Louise Van den Bossche terugkeert in ‘Familie’ en nu is het zover! Al gebeurt haar comeback niet zonder slag of stoot. Peter (Gunther Levi) moet zijn dochter, die gespeeld wordt door Charlotte Sieben, gaan bevrijden uit een Italiaanse gevangenis.

Als je denkt dat jouw leven al een drama is, dan heb je nog nooit naar ‘Familie’ gekeken! Een aflevering van de populaire VTM-serie bekijken zet alles weer een beetje in perspectief en doet je beseffen dat je het zo slecht nog niet hebt. Personages worden, sommigen zelfs meerdere keren, bijna vermoord en/of ontvoerd en er gaat geen dag voorbij of iemand ligt in de clinch met iemand anders. Drama, drama en nog eens drama. Het ziet ernaar uit dat het de komende afleveringen niet zal beteren en dit keer zorgt Louise voor de spannende verhaallijn.

Uit de hand gelopen betoging

De dochter van Peter Van den Bossche (Gunther Levi) stopte in 2018 met haar studies, nam een sabbatjaar en besloot om op wereldreis te vertrekken. De reismicrobe is nu gestild en Louise keert terug naar huis. Maar dat loopt iets anders dan verwacht. Wie gisteren naar ‘Familie’ keek, weet dat Peter haar plots in de krant spotte op een foto van een klimaatprotest. In de aflevering van vanavond krijgt dat nog een staartje en blijkt dat Peter halsoverkop naar Italië zal moeten rijden om zijn dochter daar uit de gevangenis te bevrijden omdat de betoging uit de hand liep. Wat zal de bomma daarvan zeggen?!

Op maandag 17 mei zullen we Louise ook voor de allereerste keer na drie jaar weer op ons kleine schermpje zien. Al is dat in een andere gedaante, want Sarah-Lynn Clerckx die veertien jaar lang de rol vertolkte, gaf de fakkel door aan Charlotte. ‘De “Familie”-kijkers zullen merken dat de wereldreis Louise heeft veranderd’, vertelt de actrice. ‘Ze weet wat ze wil en staat zelfbewust in het leven. Ze wil van het leven genieten en vecht voor haar vrijheid en onafhankelijkheid. Er staan mijn personage dus nog heel wat boeiende verhaallijnen te wachten! En ja, ook op liefdesvlak… (lacht).’

Lees ook: