Home Lifestyle Food Leonidas verkoopt nu ook smeerpasta van zijn bekendste praline Manon

Leonidas verkoopt nu ook smeerpasta van zijn bekendste praline Manon

Voor ons 10 potten alsjeblieft!

manon smeerpasta
© leonidas

De bekendste praline van Leonidas, de Manon, is nu ook verkrijgbaar als een heerlijke smeerpasta met de smaak van witte chocolade, praliné en koffie. Yum!

Ben je die boterhammen of crackers met Nutella, hummus, speculoospasta of smeerkaas ondertussen een tikkeltje beu gegeten? Leonidas komt nu op de proppen met een goedje dat we onmiddellijk in een dikke laag willen uitsmeren – of gewoon willen uitlepelen – op ons brood en dat zowel tijdens ons ontbijt, lunch én avondeten! De Belgische chocoladefabrikant maakte van zijn meest bekende praline, de Manon, namelijk een smeerpasta.

Klein gelukske

De Manonpasta is heel binnenkort verkrijgbaar in alle winkels van Leonidas en kost 5,70 euro voor een potje van 300 gram. Wie niet kan wachten tot dit heerlijke goedje in de winkel ligt, kan de smeerpasta ook al online bestellen op de webshops van sommige Leonidaswinkels. Wij slaan alvast ons voorraadje in!

Hou je niet zo van Manons, dan is Leonidas je niet vergeten! Het brengt namelijk ook een hazelnoot- en pure chocoladepasta uit.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.