https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion Laurentine Van Landeghem vertelt succesverhaal van Clouds of Fashion in ‘From Blog...

Laurentine Van Landeghem vertelt succesverhaal van Clouds of Fashion in ‘From Blog to Brand’

Het boek vol ondernemingstips vind je vanaf morgen in alle COF-winkels en vanaf vrijdag in boekhandels.

Het verhaal van Laurentine Van Landeghem, de nog maar 25-jarige oprichtster van het populaire Clouds of Fashion, is er een dat inspireert. Als prille twintiger begon de Antwerpse een blog die ze vervolgens op enkele jaren tijd liet uitgroeien tot maar liefst twee winkels, een zomerpop-up en een online shop. Vandaag voegt ze aan dat lijstje nog een boek toe.

From Blog to Brand

Op je 25ste een merk leiden dat uit winkels in Antwerpen en Gent, een pop-up met food en fashion aan de kust en een online shop bestaat: het gaat niet vanzelf. Voor Laurentine was het een weg met vallen en opstaan, een periode waarin ze heel veel leerde over ondernemen en volharden. De Antwerpse schreef haar ervaringen en lessen neer en is nu klaar om ze te delen met andere dames (of heren) met grote dromen. In ‘From Blog to Brand’ legt ze uit hoe ze Clouds of Fashion in enkele jaren tot een booming business en een begrip maakte. 

Leuk weetje: op de achterkant van het boek vind je een kleine shout-out naar boss lady Laurentine van niemand minder dan ons, Flair. ‘In tegenstelling tot wat de naam Clouds of Fashion doet vermoeden, staat Laurentine stevig met beide voeten op de grond. Niks cloud, niks dertien in een dozijn influencer met een blog. Wel pure passie en ondernemingszin. Met de bijbehorende ervaring in vallen en opstaan.’ Mooi gezegd, al zeggen we ‘t zelf.

1 / 2
From Blog to Brand
From Blog to Brand
From Blog to Brand
From Blog to Brand

From Blog to Brand
From Blog to Brand

‘From Blog to Brand’ is vandaag al verkrijgbaar op de webshop van Clouds of Fashion. Vanaf woensdag vind je ‘m in de COF-winkels en vanaf vrijdag in boekhandels (Standaard Boekhandel, bol.com,…). Het boek kost € 19,99.

Meer leestips: