Home Lifestyle Laura Tesoro ingeschakeld als extra hoofdrolspeler in musical ’40-45′

Laura Tesoro ingeschakeld als extra hoofdrolspeler in musical ’40-45′

Twee casts blijkt nog niet genoeg te zijn.

Meer dan 340.000 kaartjes werden al verkocht. De spektakelmusical ’40-45′ kent een ongezien succes en dat wil zeggen dat het voor de acteurs nog hard werken wordt de komende maanden. Om het voor vrouwelijke hoofdrolspelers Clara Cleymans en Nathalie Meskens aangenaam te houden, zal Laura Tesoro vanaf februari voor versterking zorgen.

Het record van de vorige musical ’14-18′, waarbij 355.000 tickets de deur uitgingen, is al verbroken. En het ziet er naar uit dat de storm nog niet meteen zal gaan liggen. Hoewel Studio 100 voorzien was op een groot succes en twee casts voorzag die elkaar kunnen afwisselen, moeten er toch nog extra krachten worden ingezet. Vanaf 13 februari zal Laura Tesoro (22) hoofdrolspelers Clara Cleymans en Nathalie Meskens versterken in de rol van het joodse meisje Sarah. ‘Het geeft me wel wat stress. Ik ben het minst actrice van ons drie, maar ik wil zeker niet onderdoen. Ik zal mijn tekst maar al instuderen,’ zegt ze tegen HLN.

Het is nochtans niet de eerste keer dat we Laura Tesoro in een musical zullen zien. Tien jaar geleden maakte ze al haar debuut in de musical ‘Annie‘. Tesoro voelt zich vereerd en kijkt uit naar de nieuwe uitdaging. ‘Ik vind het vooral een heel mooi compliment dat Studio 100 mij gevraagd heeft om die rol met hen te delen. Zeker omdat het tien jaar geleden is dat ik op de scène stond. Om dan meteen deel uit te mogen maken van zo’n spektakel, dat is echt fantastisch’, klinkt het.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.