Home Lifestyle Kattenvrouwtjes opgelet: deze koffer wíl je hebben

Kattenvrouwtjes opgelet: deze koffer wíl je hebben

Miauwkes!

Een kattenvrouwtje ben je niet alleen wanneer je met je poezenbeest op schoot zit, een kattenvrouwtje ben je 24/7. Dus óók wanneer je op reis gaat. De makers van Fravel weten dat maar al te goed en hebben daarom een koffer ontworpen voor de ultieme cat lover.

De koffers van Fravel, geïnspireerd op ons favoriete huisdier, zijn voorzien van oren, een hart en wielen in de vorm van pootjes. Hoewel de oren al fantastisch zijn, zijn deze ook nog eens magnetisch en wiebelen ze wanneer je je koffer aait. De oortjes kunnen ook draaien. Het hart op de buitenkant van de koffer klopt wanneer je hem meetrekt en de wieltjes zijn gemaakt van een transparante kunststof, waardoor het van een afstand lijkt alsof de koffer op z’n poten rondloopt. Geweldig toch?

Kickstarter

De koffer heeft inmiddels genoeg geld opgehaald op Kickstarter, je kan hem al bestellen als pre-order. Als je hem nu bestelt, kan je deze herfst je eerste trip maken met de kattenkoffer.

De makers van de ultieme kattenvrouwtjeskoffer weten overigens niet zeker of de koffer de bagageband en het ruim overleeft. Fravel geeft dan ook als tip om de koffer alleen als handbagage te gebruiken.

Tekst: Katy Boer

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.