Home Lifestyle Hotspots ZALIG: er is een gigantisch springkasteel met 40 (!) attracties geopend in...

ZALIG: er is een gigantisch springkasteel met 40 (!) attracties geopend in Gent

Teambuilding, iemand?

© Jump Sky

Jump for joy, want een van onze stoutste dromen is in vervulling gegaan! Er is in Gent namelijk een gigantisch springkasteel geopend dat goed is voor maar liefst 2.000 vierkante meter aan springplezier. Het beste nieuws? Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zijn er welkom.

Het springkasteel JumpSky inflatable park in DOK Noord telt veertig (!) verschillende attracties en is een van Europa’s enige indoor springkastelen. Wat het springparadijs zo uniek maakt? Het bestaat niet uit verschillende aparte zones, maar het is één groot springkasteel. Het kasteel wordt omringd door een 150 meter lange obstakelbaan waarop je je evenwicht op de proef kan stellen. Aan welke attracties je je zoal mag verwachten? Een worstelring, interactieve klimmuur, schommel en sportkooi.

View this post on Instagram

JumpSky inflatable park Gent timelapse!

A post shared by JumpSky (@jumpsky) on

Feestjes en teambuildings

De afloop van elke springsessie wordt aangekondigd met een lichtshow. Eigenaars Bram Vander Sype, Bert Vander Sype en Preben Delclef verklapten in Het Laatste Nieuws dat er dit jaar ook nog een gelijkaardige attractie de deuren zal openen in Aalst. In het verleden openden ze ook al een trampolinepark in Lochristi.

In JumpSky kan je sportdagen, feestjes en teambuildings organiseren. Het is open van woensdag tot en met zondag en voor een uurtje springen, betaal je nu €9,50. Zowel kinderen (vanaf zes jaar) als jongeren en volwassenen zijn welkom in het park. Je kan online reserveren op de website en na een intensief uurtje jumpen iets drinken in de gezellige bar. Wanneer zijn we weg?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.