Home celebs Belofte maakt schuld: Jill uit ‘Big Brother’ laat tattoo zetten van maatje...

Belofte maakt schuld: Jill uit ‘Big Brother’ laat tattoo zetten van maatje Thomas

'Een vriendschap als deze wil ik nooit kwijt.'

Dat er levenslange vriendschappen – en voor sommigen mogelijks zelfs iets meer – in het ‘Big Brother’-huis gesmeden werden, mag wel duidelijk zijn. De fab 5 is een dikke maand na de grootse finale nog steeds even onafscheidelijk. En winnares Jill? Die vereeuwigt haar band met maatje Thomas nu met een tattoo.

De ene neemt de Rudy, ofte de populairste camera van het hele ‘Big Brother’-huis, als aandenken aan het avontuur mee. De ander gaat voor een iets drastischer en vooral permanent souvenir: een tattoo. Jawel, winnares Jill had afgelopen weekend een afspraakje in een tattooshop om het gezicht van voormalig bewoner en bestie Thomas op haar grote teen te vereeuwigen.

Dat gekke idee ontstond in de zetel tijdens het sociale experiment. Jill beloofde toen namelijk Thomas’ hoofd te laten tatoeëren als ze met de grote geldcheque en de titel van winnaar aan de haal zou gaan. En de vrolijke blondine houdt blijkbaar voet bij stuk…

Zo gezegd, zo gedaan

Nu is het ontwerp wel een tikje aangepast. Jill legt op Instagram uit dat Thomas’ ‘knappe koppie’ net iets te groot was voor haar compacte grote teen. Het werd bijgevolg dus een simplistische smiley met daaronder de veelzeggende woorden ‘Tho’. ‘Deze smiley staat symbool voor jou. Een vriendschap als deze wil ik nooit kwijt’, voegt Jill er uiteindelijk nog aan toe. Of ze in de toekomst echt haar mond moet leren houden en spijt krijgt van deze beslissing, valt nog af te wachten. Voorlopig drinkt ze heel enthousiast een roseetje op haar gloednieuwe tattoo.

Meer tattoos: