Home Lifestyle Jennifer Aniston houdt kleine ‘Friends’-reünie tijdens Emmy Awards

Jennifer Aniston houdt kleine ‘Friends’-reünie tijdens Emmy Awards

De pyjama party met Courteney Cox en Lisa Kudrow zag er supergezellig uit!

friends
© YouTube @Jimmy Kimmel Live

De prestigieuze Emmy Awards vonden afgelopen nacht plaats. De prijsuitreiking ging dit jaar virtueel door, dus de sterren ruilden de rode loper voor een keertje in voor hun zetel. Jennifer Aniston hield voor de gelegenheid zelfs een mini-‘Friends’-reünie thuis.

Op de echte ‘Friends‘-reünie moeten we helaas nog even wachten. De opnames van de speciale aflevering werden al een paar keer uitgesteld door de coronapandemie. Gelukkig werd ons geduld afgelopen nacht toch al een beetje beloond dankzij Jennifer Aniston. De actrice was genomineerd voor een Emmy Award in de categorie Beste Actrice voor haar rol in de serie ‘The Morning Show‘. De hele ceremonie vond uitzonderlijk, alweer door dat vervelende virus, virtueel plaats en de actrice maakte van de gelegenheid gebruik om een gezellige pyjama party te houden met haar vriendinnen Lisa Kudrow en Courteney Cox.

Huisgenoten sinds 1994

Jimmy Kimmel presenteerde de Emmy Awards en als onderdeel van de show videochatte hij met Jennifer. Plots dook, tot zijn en onze grote verbazing, aan haar zijde Courteney Cox of Monica op! ‘Tuurlijk ben ik hier’, zei Courteney. ‘We zijn al huisgenoten sinds 1994, hallo?’, grapte Jen. Onmiddellijk daarna verscheen ook Lisa Kudrow of Phoebe in beeld. Het internet, inclusief wij, smulde natuurlijk van deze ‘Friends’-reünie. Jammer dat de mannen er niet bij waren, maar beter een halve ‘Friends’-reünie dan geen zeker?

Jennifer won de Emmy helaas niet, maar we zijn er zeker van dat dit de pret ten huize Aniston niet bedierf. Het was uiteindelijk Zendaya die het beeldje kreeg voor haar acteerprestatie in ‘Euphoria‘.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.