Home Lifestyle Boeken Populaire haarstyliste Jen Atkin brengt haar allereerste boek uit

Populaire haarstyliste Jen Atkin brengt haar allereerste boek uit

Haartips moet je in ‘Blowing My Way to the Top’ niet verwachten, maar wel expertadvies over hoe jij je professionele droom kan verwezenlijken.

jen atkin
© Getty

Als je celebs zoals de Kardashians of Chrissy Teigen volgt op Instagram, dan heb je hun haarstyliste Jen Atkin vast al eens zien voorbijkomen. Verder heeft Jen ook al haar eigen haarmerk Ouai op de markt gebracht en binnenkort kan ze nog een extraatje aan haar cv toevoegen. Zo brengt ze dit jaar haar allereerste boek uit en de titel is alvast hilarisch!

Jen Atkin is de afgelopen jaren een regelrecht fenomeen geworden. Aanvankelijk was ze bekend als haarstyliste van de Kardashians, maar ondertussen heeft ze ook al haar eigen haarlijn Ouai op de markt gebracht. Daarnaast leerde ze ons tijdens de lockdown hoe we het haar van onze partner konden knippen en deelde ze op haar Instagramaccount nog heel wat andere handige tips en trucjes op vlak van haar.

Blowing My Way to the Top

Nu heeft de haarstyliste weer iets voor ons in petto, want ze brengt dit jaar nog haar allereerste boek uit. Alleen heeft het boek niets met haarstyling te maken, maar vertelt ze ons juist wat meer over hoe ze net zo succesvol geworden is. Jen kondigde het nieuws gisteren zelf aan op haar Instagramaccount en ze deelde meteen ook de cover én titel van haar nieuwste creatie. ‘Sorry mama, ze hebben mij gezegd dat ik eender welke titel mocht kiezen’, klinkt het in de caption. Als titel koos ze namelijk voor het dubbelzinnige ‘Blowing My Way to the Top’ en op de cover zie je hoe de haarstyliste poseert met een haardroger. Meer dan geslaagd, als je het ons vraagt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de comments zijn er alvast heel wat felicitaties te vinden van haar bekende vrienden. Denk bijvoorbeeld maar aan Reese Witherspoon, Jessica Alba én Hailey Bieber. Haartips moeten we in het boek niet verwachten, maar we krijgen wel een heleboel tips over hoe je je professionele droom kan waarmaken, hoe je vrienden kan worden met je concurrentie en hoe je jezelf moet profileren op sociale media.

Wel is het nog eventjes wachten tot ‘Blowing My Way to the Top’ beschikbaar is. Officieel komt het boek uit op 8 december, maar wie wil, kan nu al een exemplaar reserveren. Het boek kost je net geen dertig euro of je kan het natuurlijk steeds op je kerstlijstje zetten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.