Home Lifestyle Food Je zoetste dromen komen uit in de Candy Factory

Je zoetste dromen komen uit in de Candy Factory

Willy Wonka-zuurtjes, limited edition M&M's en matcha KitKat.

In Amerika en Japan hebben ze het gekste snoepgoed in de winkelrekken liggen. Helaas waait daar maar zelden iets van over de oceaan tot bij ons. Bij Candy Factory in Turnhout kan je al die speciallekes wél kopen. Yum!

Het snoepparadijs Candy Factory ligt in Turnhout. Ze hebben een ruime selectie aan Amerikaans en Japans snoepgoed dat je nooit ofte nimmer in een Delhaize of Carrefour zal vinden. Lees je soms iets over Oreo, M&M of KitKat die met een speciale editie op de markt komen en ben je telkens weer gefrustreerd als die niet in België verkrijgbaar is? Goed nieuws, want de Candy Factory heeft die lekkernijen wél in huis.

Exclusief

De uitbaters gingen een aantal jaar geleden op reis naar New York en werden verliefd op de grote snoepwinkels die je daar op elke hoek van de straat tegenkomt. Ze wilden een zoet stukje Amerika oprichten in ons Belgenlandje en zo ontstond de Candy Factory. Ze slagen erin exclusief en uitzonderlijk snoepgoed tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Denk maar aan Willy Wonka-zuurtjes, M&M’s met koffiesmaak, pretzels of pindakaas en KitKat met matcha of aardbei. Mmmm, allen daarheen! Wie te lui is of al te veel snoep heeft gegeten om nog tot daar te geraken, geen zorgen. Ze hebben namelijk ook een webshop. Dubbele hoera!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.