Home Lifestyle Wie gaat er 1 jaar lang gratis op reis dankzij ‘Iedereen beroemd’?

Wie gaat er 1 jaar lang gratis op reis dankzij ‘Iedereen beroemd’?

Honderd kandidaten strijden voor deze waanzinnige prijs.

Shutterstock

Het Eén-programma ‘Iedereen beroemd’ pakt uit met een toffe nieuwe rubriek: ‘Homo Universalis’. 100 Vlamingen worden uitgedaagd in tal van zotte opdrachten, en de winnaar mag een jaar lang op kosten van Neckermann de wereld verkennen.

Honderd lucky bastards mogen vanaf maandag strijden naar de titel van meest veelzijdige Vlaming, de zogenaamde homo universalis. Elke dag krijgen ze een opdracht en valt de slechtste kandidaat af, tot er uiteindelijk – na 100 dagen – slechts één iemand overblijft. Voor die persoon zal een droom werkelijkheid worden, want aan de titel hangt een waanzinnig mooie prijs vast.

Vakanties

De gelukkige man of vrouw mag namelijk een jaar lang reizen, en dat helemaal voor niks, noppes, nada. De homo universalis heeft keuze uit het ruime aanbod van vakanties die Neckermann aanbiedt: even uitblazen op een cruise, adrenaline voelen op wintersport, een mooi kleurtje opdoen op het strand, gaan shoppen in de hipste steden, een weekendje naar de bergen, enzovoort. 2018 wordt op die manier een jaar om nooit meer te vergeten.

Jaloers

De eerste aflevering kan je maandag 22 januari zien in het programma ‘Iedereen beroemd’, om 19u40 op Eén. En ja, het is helemaal oké om een beetje – of heel erg – jaloers te zijn op de kandidaten. Mogen we misschien mee?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.