Home Lifestyle Food JAAAA: Quick lanceert vegetarische Giant

JAAAA: Quick lanceert vegetarische Giant

Met wie ga jij hem proeven?

© Quick

Quick lanceert vandaag, aan het begin van World Meat Free Week, zijn vegetarische Giant. En ook de Chicken Filet krijgt er een veggievariant bij.

Wie ervoor kiest om vegetarisch te eten, heeft het ongetwijfeld weleens een tikkeltje lastig gehad met het niet-eten van bepaalde lekkernijen die carnivoren gewoon wel lekker kunnen eten. Je vriendinnen die een kebab naar binnen spelen na het uitgaan, een frietkot zonder vegetarische opties, het ontbreken van een lekkere vegetarische hamburger bij de grote ketens… Maar Quick denkt wel aan zijn veggiefans!

Veggie Giant

Nu heel wat Belgen bewuster willen leven en daarbij hun vleesconsumptie proberen te minderen, komt Quick met een vegetarische variant van hun populairste burger ooit. Meet: de veggie Giant! Jep, veggie lovers, dreams do come true!

Quick vervangt de klassieke runderburger door een vegetarische patty van het merk Quorn, omhuld met paneermeel voor extra knapperigheid. Verder blijven de ingrediënten onveranderd. Ook de Chicken Filet met kenmerkende pepermayonaise krijgt er een veggie broertje bij.

Kevin Derycke, CEO van Quick, licht toe: ‘Het is duidelijk dat steeds meer Belgen aandacht besteden aan hun vleesconsumptie, zowel om ecologische als om ethische redenen. Met dit nieuwe veggie-aanbod willen we vegetariërs en flexitariërs de kans geven om met volle goesting, én met respect voor hun voedingskeuzes, te genieten van twee van onze absolute klassieker.’

Nog meer food: