Home Lifestyle Khloe Kuriatnyk steekt alle mama’s een hart onder de riem met haar...

Khloe Kuriatnyk steekt alle mama’s een hart onder de riem met haar inspirerende boodschappen op Instagram

Je bent goed bezig!

inspirerende boodschappen mama's
© Instagram @khloekuriatnyk

Het is geweldig om mama te zijn, maar het kan ook verdomd lastig zijn. Moeten we ons daar schuldig of slecht over voelen? Hell no! Instamom Khloe Kuriatnyk, die een een- en vijfjarige heeft rondlopen thuis, steekt alle mama’s een hart onder de riem met haar doodeerlijke en vooral enorm herkenbare boodschappen.

Of je nu thuisblijft om voor je kindjes te zorgen of de zorg van je kroost combineert met een andere job: alle mama’s zijn harde werkers!

Je kind komt op de eerste plaats, maar vergeet ook jezelf niet!

Trek je niets aan van die stereotiepe, belachelijke schoonheidsidealen. Je ziet er geweldig uit!

Het is niet omdat je mama bent, dat je plots die crop top, skinny jeans of fluosneakers niet meer mag dragen.

Vergeet de mama’s in je vriendenkring niet. Ze hebben het soms misschien te druk om veel af te spreken, maar dat wil niet zeggen dat ze niet verlangen naar een babbel met een glaasje wijn erbij.

Je lichaam is misschien veranderd nadat je bevallen bent, maar dat sterke lichaam zette wel een wondertje op de wereld.

Je kan naast mama ook nog een fantastische partner, geweldige vriendin, succesvolle zakenvrouw en wat je ook maar wilt zijn.

Maak je niet voortdurend zorgen over of je wel een goede mama bent, doe wat volgens jou juist is en je kindje zal je dankbaar zijn.

Of je nu borstvoeding geeft of niet, het belangrijkste is dat je kindje eten heeft. In welke vorm dat is, trekt hij/zij zich niet echt aan.

Je bent goed bezig!

Het is meer dan normaal dat je sommige dingen van je leven van voor je mama werd, denk maar aan spontane uitjes en lekker lang uitslapen, mist.

Durf zeker hulp vragen, dat maakt je absoluut geen minder goede mama. Integendeel!

Je moet je niet schuldig voelen dat je als mama niet elke seconde op die roze wolk zit. Het is soms verdomd lastig, en dat mag je toegeven.

Het is soms eenzaam om een mama te zijn, weet gewoon dat je nooit alleen bent.

Geen enkele mama op deze aardbol weet elke seconde van elke dag van elke week van elk jaar honderd procent zeker met wat ze bezig is.

Lees ook: