Home Lifestyle ZIEN: met deze burrito-inpaktruc passen al je outfits in je kleine handbagage

ZIEN: met deze burrito-inpaktruc passen al je outfits in je kleine handbagage

Bij Ryanair mag je voortaan een gratis tas meenemen van amper 40 cm x 20 cm x 25 cm.

© JESHOOTS.COM via Unsplash

Ryanair paste de formaten van z’n handbagage aan, waardoor we nu nóg minder kunnen meenemen op onze citytrip. Dankzij deze burrito-truc krijg je toch al je outfits mee!

Vier dagen lang dezelfde broek en sweater dragen in Londen, Parijs of Milaan? We dachten het niet! Toch kunnen we bijna niet anders nu Ryanair de formaten van de handbagage opnieuw aanpaste. Terwijl je vroeger nog helemaal gratis een handig rolkoffertje kon meenemen, is nu alleen nog een kleine tas toegelaten van maximaal 40 cm x 20 cm x 25 cm. Die afmetingen staan gelijk aan een laptoptas of kleine rugzak.

Handig pakketje

Voor zomerse reisjes vormt dit minder een probleem, maar wie de komende weken een citytrip maakt naar een iets koudere bestemming, komt al snel tot de vaststelling dat die oude Eastpack niet echt voorzien is op je fashion sense. Je kan natuurlijk een koffer meenemen, maar dat kost evenveel of zelfs meer dan je ticket en dat is eerlijk gezegd een beetje zuur. Zo wordt dat goedkope ticket plots een pak duurder! Gelukkig bestaat er een handig trucje waarmee je toch zeker een drietal outfits in die kleine rugzak krijgt.

Bij de burrito-truc moet je alles zoals de naam het zegt oprollen. Je legt je T-shirt, je pull, je broek en kousen op elkaar, en draait alles in een handig pakketje of burrito. Dit is zelfs een toffe hack als je toch een grote koffer bijboekt, maar voor alle zekerheid een outfit wil meenemen in je handbagage voor het geval je koffer kwijtraakt. Het proberen waard!

Inspiratie nodig voor je volgende reis:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.