Home Lifestyle COOL: Huawei heeft een speciale smartphone-instelling voor echte christmas lovers

COOL: Huawei heeft een speciale smartphone-instelling voor echte christmas lovers

Kerstfanaat in hart en nieren?

Ben jij de trotse eigenaar van een Huawei-smartphone? Dan hebben wij goed nieuws. De smartphonegigant heeft voor het vierde jaar op rij zijn speciale kerstthema op zijn toestellen losgelaten. En met een paar simpele stappen tover ook jij je telefoon in no time om tot christmas heaven. Wij helpen even!

Kerstfanaat in hart en nieren? Het gsm-nummer van de Kerstman kunnen we je misschien niet bezorgen, maar een kerstmobieltje wél. Yep, Huawei heeft ook dit jaar weer speciale christmas themes voor zijn telefoons ontwikkeld om jou nog meer in de kerststemming te brengen. Zo krijgen je contacten bijvoorbeeld het gezicht van de Kerstman himself, wordt je klok een adventskrans en valt er wat sterrenstof over elk ander icoontje.

Christmas all the way

Hoe kan je zelf je telefoon xmas-proof maken? Ga naar ‘Thema’s‘ en kies voor een van de kerstthema’s. Je kan deze downloaden en instellen als achtergrond. Ga je liever niet all the way? Dan kan je je achtergrondafbeelding nog steeds terug veranderen, maar wel je icoontjes die heerlijke christmas vibe laten behouden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.