Home Lifestyle Food HOTSPOTS: op deze plekjes in Brussel vind je de beste pastéis de...

HOTSPOTS: op deze plekjes in Brussel vind je de beste pastéis de nata

Iedereen die ooit Lissabon bezocht, krijgt het water in de mond bij de gedachte aan het heerlijke gebakje, toch?

Een bezoekje aan Portugal, en vooral dan aan Lissabon, is niet compleet zonder minstens een pastel de nata. Gelukkig moet je niet per se een vliegticket boeken om van het heerlijke, gele gebakje te genieten. In onze hoofdstad zijn er meerdere plekjes waar je authentieke, overheerlijke pastéis de nata vindt.

Wooly

Met twee winkels, een derde onderweg, een Wooly-foodtruck én een Wooly-mobiel die gewoon gebakjes aan je deur brengt, kan je de huisgemaakte pastéis de nata bijna niet missen. Mocht je de pastéis ooit beu geraken, zijn er nog andere Portugese specialiteiten om te proberen.

Waar? Chaussée de Bruxelles 720 in Waterloo/ Kerkstraat 177 A in Sint-Pieters-Woluwe/ Defacqzstraat 156 in Sint-Gillis (opent binnenkort)

Meer info? woolypatisserie.com

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Forcado Pastelaria

Bij Forcado Pasteleria vind je niet alleen het klassieke Portugese gebakje, maar kan je ook kiezen tussen seizoensvarianten, een glutenvrije en een lactosevrije versie en pastéis met citroen, chocolade of speculoos. Dilemma’s gegarandeerd! Brusselaars kunnen de gebakjes ook laten leveren door Deliveroo of online bestellen en afhalen.

Waar? Chaussée de Charleroi 196 in Sint-Gillis

Meer info? forcado.be

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pâtisserie Garcia

Voor authenticiteit moet je bij pâtisserie Garcia zijn. Dankzij de typische blauw-witte tegeltjes tegen de muren waan je je zo in de keuken van je Portugese grootmoeder.

Waar? Kroonlaan 75-77 in Elsene

Meer info? patisseriegarcia.be

Luso Loja

Luso Loja is een Portugese supermarkt waar je alles wat goed is uit Portugal terugvindt, dus ook ovenverse pastéis de nata. Wat dacht je van een volledig Portugees diner met een gebakje als afsluiter?

Waar? Leuvensesteenweg 251 in Brussel

Meer info? lusoloja.be

JA CÁ ESTAMOS !!!?

Posted by LUSO LOJA on Sunday, August 26, 2018

Meer hotspots voor zoetebekjes: