https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food HOTSPOT: Donuttello heeft nieuwe vestiging in Gent

HOTSPOT: Donuttello heeft nieuwe vestiging in Gent

Yummmm!

Instagram @donuttellodonuts

Donuttello, de donutzaak van komiek Kamal Kharmach, heeft een nieuwe winkel in Gent. Wie een cirkeltje van plezier met een verrassende topping of lekkere vulling naar keuze wil proeven, kan vanaf nu terecht in het winkelcentrum op de Zuid. Mmm!

Kamal Kharmach brengt niet enkel vreugde bij de mensen met zijn moppen, maar ook met zijn dessertjes. Hij stampte vorig jaar een succesvolle donutketen ‘Donuttello’ uit de grond die ondertussen al verschillende vestigingen heeft. Twee in Antwerpen – op de Oude Koornmarkt en in de Grand Bazar -, een in Beveren, binnenkort een in Mechelen en sinds afgelopen weekend eentje in Gent. Vree wijs!

Super fier!!!! ❤️?????❤️ #donut #donuts #foodporn #donuttello

A post shared by Donutello (@donuttellodonuts) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Rijstpap

Als locatie in Gent kozen ze voor het gezellige winkelcentrum Shopping Gent Zuid. Je kan er voor, tijdens of na het shoppen terecht voor je favoriete guilty pleasure. Donuttello biedt maar liefst 18 verschillende soorten donuts aan met verrassende toppings zoals cappuccino en appelsien, en vingeraflikkende vullingen zoals Snickers of rijstpap.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enthousiast

Kamal zijn motto is: doorbreek de dagelijkse sleur met vrolijke donuts die het leven elke dag wat mooier maken. Goed gezegd! De mensen in Gent waren alleszins al heel enthousiast met deze nieuwe aanwinst. ‘Ze zijn heerlijk’, ‘Hemels’ of ‘Zalig’ waren maar enkele van de positieve commentaren op sociale media. Wie zelf eens wil gaan proeven: je vindt de nieuwe vestiging op het Woodrow Wilsonplein 4, 9000 Gent.

Lees ook: