Home Lifestyle Food HOTSPOT: Bar Bitterbal serveert meer dan 20 soorten bitterballen

HOTSPOT: Bar Bitterbal serveert meer dan 20 soorten bitterballen

Roadtripje naar Amsterdam, anyone?

© Instagram @barbitterbal

Het ideale aperitiefhapje? Een portie bitterballen natuurlijk! In Amsterdam opende Bar Bitterbal, waar je meer dan 20 soorten kan proeven, eind vorig jaar zijn deuren.

Lekker krokant vanbuiten en heerlijk smeuïg vanbinnen, just how we like it! Bitterballen zijn een must op elke housewarming of goed feestje. Het is dan ook de favoriete frituursnack van heel wat mensen. Hoor jij daarbij en kan je met gemak een tiental exemplaren verorberen? Ga dan zeker eens langs bij Bar Bitterbal in Amsterdam.

Speciale smaakjes

In deze nieuwe hotspot staan de bitterballen centraal op de menukaart. Je kan er maar liefst meer dan twintig soorten proeven, met heel speciale smaakjes. Denk maar aan: Black Truffle & Sweetbread, Black Angus, Thai Cocos, Crayfish en nog veel meer.

Een dagje shoppen in Amsterdam gevolgd door een bitterbal tasting? Wij trommelen onze girl squad nu al op voor een weekendje hup hup Holland. Bar Bitterbal vind je in de Utrechtsestraat 18 en het restaurant is elke dag open. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 3 uur ‘s nachts, ideaal katervoedsel na een avondje stappen. Smakelijk!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.