Home Lifestyle Food HOTSPOT: Holy Food Market krijgt nachtclub met velvet cocktailbar

HOTSPOT: Holy Food Market krijgt nachtclub met velvet cocktailbar

Dansen tot in de vroege uurtjes!

Holy Food Market
Instagram: @holyfoodmarket

De place to be voor foodies in Gent is ongetwijfeld de Holy Food Market op de Ottogracht. En alsof twintig verrukkelijke eetstandjes in een gerenoveerd kerkgebouw nog niet genoeg reden was om een bezoekje te brengen, opende de tent deze week ook zijn nachtclub mét velvet cocktailbar op de bovenverdieping!

Food markets, ze poppen als paddenstoelen uit de grond. Maar de meest bijzondere is ongetwijfeld de Holy Food Market, in een oude kerk in Gent. De zijbeuken werden gevuld met lekkere eetstandjes en centraal werd een bar geïnstalleerd waar je lekker kan genieten van je favoriete maaltijd en een glaasje wijn. Sinds kort is ook de bovenverdieping klaar! Sinds deze week kunnen nachtraven hun hart ophalen in de H Club, inclusief cocktailbar met prachtig velvet interieur. Verwacht je niet aan al te luide discotheekfeestjes, voor de goede verstandhouding met de buren werd gekozen voor het clubconcept. Met lekkere beats tot in de vroege uurtjes (op zaterdag zelfs tot 5 uur ‘s ochtends).

Take me to church

Op andere dagen kan je op de bovenverdieping dineren. ‘We maken een kaart met drie gerechten van elk standje beneden’, vertelt bezieler Ladislas Leys aan HLN. ‘Bedoeling is om je maaltijden te delen aan tafel. Je wordt uiteraard aan tafel bediend, waardoor de prijzen iets hoger zullen liggen dan wanneer je alles beneden zelf koopt en opeet. De bovenverdieping is, net als de rest van de food market, dagelijks open van 12 tot 22 uur. Op zondag zal er zelfs gezellige pianomuziek zijn.’ Zin in een privéfeestje? Dan kan je de bovenverdieping ook afhuren. Wij plannen meteen een tripje naar Gent!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.