Home Lifestyle Hotspots Antwerpse donutshop Hoeked Doughnuts is na 3 jaar failliet

Antwerpse donutshop Hoeked Doughnuts is na 3 jaar failliet

De vierkante donuts met opvallende smaken waren jarenlang een groot succes.

donuts
© Anna Sullivan via Unsplash

De vierkante donuts van Hoeked Doughnuts waren jarenlang een groot succes in Antwerpen en omstreken, maar nu hebben de uitbaters slecht nieuws voor al hun volgers. De donutshop kondigde namelijk begin deze maand het faillissement aan.

Hoeked Doughnuts opende in 2017 de deuren en was meteen razend populair. Maanden aan een stuk waren de vierkante donuts met opvallende smaken zoals gezouten karamel en crunchy cruella dan ook de hele tijd uitverkocht. Het nieuws dat de donutshop nu permanent de deuren sluit, komt bij veel fans alvast hard aan.

De reden voor het faillissement is voorlopig nog niet bekend, maar vermoedelijk was de coronacrisis de doodsteek voor Hoeked Doughnuts. Op de Instagrampagina van de donutshop blijft het voorlopig stil, maar fans van de vierkante donuts hadden wel door dat er iets aan de hand was. Zo is de winkel al een hele tijd zo goed als leeg waardoor er al aan een verhuis of permanente sluiting gedacht werd.

Toch komt het nieuws bij liefhebbers daarom niet minder hard aan. ‘Nee, niet de donuts’ en ‘Alsjeblieft wij hebben jullie donuts nodig… hoop dat alles oké is’ zijn slechts enkele van de reacties onder de laatste Instagrampost.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.