Home Lifestyle Film NOSTALGIE: ‘High School Musical’ keert binnenkort terug als serie

NOSTALGIE: ‘High School Musical’ keert binnenkort terug als serie

Ga jij kijken?

© Disney

Wildcats-fans, opgelet! Maar liefst tien jaar na de release van de derde en laatste ‘High School Musical’-film, wordt er nu gewerkt aan een heuse ‘High School Musical’-serie!

De serie ‘High School Musical: The Musical’ zal te zien zijn op de gloednieuwe streamingdienst van Disney, die een onderdeel van Netflix zal zijn. Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend – de streamingdienst van Disney zal allicht pas in 2019 het levenslicht zien – en ook de cast is nog onbekend. De cast van weleer zal niet meer gerecycleerd worden. Een ‘high school’ met dertigers is dan ook niet verbijsterend geloofwaardig.

Dit weten we al wel

Disney wist al wel te zeggen dat de serie uit tien afleveringen zal bestaan en dat het ‘een soort documentaire ‘wordt, wat dat ook moge betekenen. Elke aflevering zal een vernieuwde versie van de welbekende ‘High School Musical’-liedjes bevatten. De serie zal zich wel volledig afspelen op East High School. Oef!

Voel je jezelf te oud/volwassen voor ‘High School Musical’? Dan raden we aan om nog eens een liedje op te zetten… We garanderen je dat dat eindigt in een heuse ‘HSM’-karaokesessie!

Meer nostalgie: