Home Lifestyle HEBBEN: met dit handige hebbeding blijven je vingers proper als je chips...

HEBBEN: met dit handige hebbeding blijven je vingers proper als je chips eet

Zo kan je die quarantainesnacks zonder zorgen verorberen.

chip fingers
© allef vinicius via unsplash

Bij een avondje Netflix bingewatchen, hoort uiteraard ook een lekkere snack zoals een grote zak chips. Helaas krijg je daardoor vettige vingers en je hebt geen zin om telkens naar de badkamer te rennen om je handen te wassen. Met dit handige hebbeding kan je gewoon in de zetel blijven chillen mét propere handjes.

Je kent het wel: je ligt languit in de zetel naar een serie te kijken met de zak chip strategisch naast jou geplaatst. Na een paar knapperige schijfjes in je mond te hebben gestopt, ligt niet alleen je dekentje vol met kruimels, maar ook je vingers hangen vol met paprikapoeder. Natuurlijk heb je geen zin om om de zoveel tijd naar de badkamer of de keuken te rennen om je handen te wassen, met als gevolg dat na een tijdje zowel je voorhoofd als je haar sporen bevatten van je favoriete snack. Oeps!

Chip fingers

Om ervoor te zorgen dat je niet elke avond nog vlug even in de douche moet springen vooraleer je in je bed kruipt, werden de chip fingers uitgevonden. Het zijn drie siliconen omhulsels die je rond je duim, wijsvinger en middelvinger moet schuiven. Daardoor blijven je handen helemaal proper als je in de chipszak grabbelt en kan je zonder problemen aan je kin krabben als ze jeukt of je froufrou achter je oor steken als die weer eens voor je ogen valt.

Je kan dit handige hebbeding online kopen via Amazon in tal van vrolijke kleurtjes voor zo’n 12 euro. Je kan ze nadien in de vaatwasser steken en de volgende keer gewoon opnieuw gebruiken. Smakelijk!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.