Home Lifestyle ALLEN DAARHEEN: er opent deze zomer een gigantische ‘Harry Potter’-winkel in New...

ALLEN DAARHEEN: er opent deze zomer een gigantische ‘Harry Potter’-winkel in New York

Dé ultieme ervaring voor alle Potterheads onder ons!

harry potter
© Warner Bros.

Heb jij nog geen vakantiebestemming voor 2020 uitgekozen en ben jij een Potterhead in hart en nieren? Dan hebben wij de ultieme tip voor jou, want deze zomer opent er een gigantische ‘Harry Potter’-winkel de deuren in New York. Dubbele win!

Droom jij al jaren van een reisje naar New York en heb jij de ‘Harry Potter’-boeken én –films helemaal verslonden? Maak je agenda deze zomer dan maar vrij, want binnen enkele maanden opent er in the city that never sleeps een gigantische winkel die volledig in het teken staat van het magische verhaal.

3 verdiepingen

Bij Warner Bros. kondigden ze deze week namelijk aan dat ze er flagshipstore openen waar je merchandise van zowel ‘Harry Potter’ als ‘Fantastic Beasts’ kan terugvinden. De winkel telt in totaal drie (!) verdiepingen en zal een oppervlakte van zo’n 20.000 vierkante meter tellen.

Wat kan je er nu precies kopen? Eerst en vooral kan je er enkele zoetigheden vinden die we kennen uit de boeken en films. Denk bijvoorbeeld maar aan Smekkies in Alle Smaken of kikkers uit chocolade. Helaas zijn deze laatste in dit geval niet betoverd. Verder zal je er ook enkele toverstokken kunnen terugvinden die speciaal voor de winkel in New York gemaakt werden. Last but not least komt er volgens rapporten ook een café waar je even een Boterbiertje kan drinken en kan bekomen van al dat leuks.

Lees ook: