Home Lifestyle Tom Felton organiseerde een reünie voor de 19de (!) verjaardag van ‘Harry...

Tom Felton organiseerde een reünie voor de 19de (!) verjaardag van ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’

Onder meer Daniel Radcliffe en Rupert Grint waren te zien in de livestream.

Harry Potter reünie
© Warner Bros.

Je zou het bijna niet geloven, maar ondertussen is het daadwerkelijk 19 jaar geleden dat de film ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ uitkwam. Iets wat de cast natuurlijk niet onopgemerkt voorbij kon laten gaan en net daarom zette Tom Felton aka Draco Malfidus een heuse online reünie op poten.

De 19de verjaardag van ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen‘, de eerste film uit de reeks, is natuurlijk een grote mijlpaal voor alle acteurs. Voor een groot deel van de cast was dit namelijk het begin van hun carrière. In real life samenkomen zat er helaas niet in dit jaar, maar dat heeft de acteurs niet tegengehouden. Tom Felton organiseerde een online reünie samen met een groot deel van de Harry Potter-cast. Denk bijvoorbeeld maar aan Daniel Radcliffe (Harry Potter himself) en Rupert Grint (Ron Wemel).

Ongepaste lachbuien

Tijdens de livestream werden er heel wat herinneringen opgehaald. Rupert Grint vertelde bijvoorbeeld dat hij regelmatig last had van lachbuien op de set. ‘Het gebeurde altijd op redelijk ongepaste momenten zoals op de begrafenis van Perkamentus. Om de een of andere reden vond ik het hilarisch. En eens je begint met lachen, is het redelijk moeilijk om te stoppen’, aldus de acteur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder vertelden tijdens de Harry Potter-reünie ook Evanna Lynch (Loena Leeflang), Jason Isaacs (Lucius Malfidus), James en Oliver Phelps (Fred en George Wemel) én nog een heleboel andere acteurs over hun ervaringen op de set. Kijk zelf maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: