Home Lifestyle Film HAHA: dit staat ons opnieuw te wachten wanneer ‘Frozen 2’ uitkomt

HAHA: dit staat ons opnieuw te wachten wanneer ‘Frozen 2’ uitkomt

Peuters en kleuters die een hele dag door 'Let It Gooooo' zingen.

© shutterstock & disney

Bij de Disneyfilm ‘Frozen’ denken we onmiddellijk aan de bijbehorende soundtrack ‘Let It Go’. Het liedje zat maandenlang non-stop in ons hoofd, en we vrezen dat we er met de komst van ‘Frozen 2’ opnieuw aanhangen.

Huishoudens van over de hele wereld hadden ongetwijfeld hetzelfde vervelende probleem na het bekijken van de immens populaire Disneyfilm ‘Frozen’ in 2013. Het liedje ‘Let It Go’ dat Elsa zo ongeveer in het midden van de film spontaan begon te zingen, bleek een oorwurm van jewelste. Het deuntje zat onophoudelijk in ons hoofd en als we er net van verlost waren, was er wel iemand van onze lieftallige kroost die het opnieuw luidkeels begon te zingen.

We konden het niet loslaten – pun intended – en nu Disney bekendmaakte dat het tweede deel van de film volgend jaar in november uitkomt, vrezen we dat we er opnieuw zullen aanhangen. Dochter- en zoonlief zullen sowieso voor de 20ste november 2019 de eerste film nog een keertje willen herbekijken en Elsa zal opnieuw honderdmiljoenbiljoentriljoen keer door onze huiskamers én hoofden schallen.

Muteknop

Benieuwd wat jullie te wachten staat? Kijk dan maar naar onderstaande YouTube-filmpjes. Nu lijkt het allemaal nog schattig, maar wacht tot je er in reallife mee geconfronteerd zal worden. Van ‘s ochtends aan de ontbijttafel tot je ze ‘s avonds in hun bed steekt, zal je niks anders meer horen dan ‘Let It Go’.

Tip: wil je nageslacht de film nog een bekijken? De muteknop staat links onderaan op het bakje. Waar die ergens op je kindje zit, dat weten we helaas niet. You’re welcome!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.