Home Lifestyle Grootste opblaasbare waterglijbaan van Europa komt binnenkort naar ons land

Grootste opblaasbare waterglijbaan van Europa komt binnenkort naar ons land

Met wie zoef jij naar beneden op de Monster Summer Slide?

opblaasbare waterglijbaan
© unsplash

We hebben de laatste dagen al water (lees: regen!) genoeg gezien. Maar op de Monster Summer Slide word je met alle plezier doorweekt! Dat is namelijk de grootste opblaasbare glijbaan van Europa en die komt binnenkort naar ons Belgenlandje.

Of je nu vijf of vijfentwintig jaar bent, een beetje waterpret daar zeg je nooit nee tegen! En zeker niet als het nog eens een spectaculair staartje krijgt. De Monster Summer Slide is een opblaasbare waterglijbaan van maar liefst 18 meter hoog met vier aparte banen van elk 106 meter lang. Daarmee is het de grootste van heel Europa. Je hoeft om deze uit te proberen niet naar Londen, Parijs of Berlijn te reizen, want binnenkort staat dit paradijs voor waterratten gewoon in ons Belgenlandje.

Kriebels in de buik

The place to be voor iedereen die naar beneden wil zoeven en kriebels in zijn/haar/hun buik wil voelen is Sint-Niklaas. De opblaasbare glijbaan wordt daar op het provinciaal domein ‘De Ster’ geïnstalleerd. Vanaf zaterdag 12 juni kan je er terecht voor een ritje op deze waanzinnige attractie en dat de hele zomer lang. Krijg je maar niet genoeg van al die waterpret? Geen probleem, want voor het vijfde jaar op rij vind je op het domein ook een opblaasbaar waterpretpark waar je je volledig op kan uitleven.

Benieuwd wat je mag verwachten? Check dan zeker onderstaand filmpje! De organisatie raadt wel aan om op voorhand een ticket te reserveren, want er mogen maar maximaal 3.000 bezoekers tegelijkertijd op het domein aanwezig zijn. Een ticket kopen kan online via hun website.

Lees ook: