Home Lifestyle WEEKENDTIP: laat gratis (!) je bus Ecover bijvullen ter ere van Mei...

WEEKENDTIP: laat gratis (!) je bus Ecover bijvullen ter ere van Mei Plasticvrij

Doe jij mee aan de strijd tegen wegwerpplastic?

Voor wie de afgelopen dagen onder een steen geleefd heeft: het is deze maand Mei Plasticvrij. Een maand waarin we massaal het gebruik van wegwerpplastic beperken om zo het milieu een handje te helpen. En ook Ecover doet mee. Niet alleen wil het schoonmaakmerk tegen eind 2019 al haar verpakkingen maken uit 100% gerecycleerd plastic, het biedt gebruikers ook de kans om nu zaterdag hun Ecoverfles gratis (!) te laten hervullen.

Loopt jouw bus Ecover afwasmiddel op zijn einde? Of gebruikte je vanmorgen net de laatste druppeltjes van je wasverzachter? Wie op zaterdag 18 mei tussen 12u en 16u een ‘plastic commitment’ doet en met een Ecoverfles of eigen verpakking naar het navulstation in de Wasbar aan de Antwerpse Melkmarkt of de Gentse Kalandestraat komt, kan daar zijn fles gratis (!) laten hervullen.

Het schoonmaakmerk spoort gebruikers al langer aan om niet meteen een nieuwe fles te kopen maar een oude fles gewoon te hervullen in een van de verschillende verkooppunten met een navulstation, maar ter ere van Mei Plasticvrij kan het deze zaterdag dus helemaal gratis!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.