Home Lifestyle Grap van ‘De Ideale Wereld’ schiet bij enkele Pukkelpopbezoekers in het verkeerde...

Grap van ‘De Ideale Wereld’ schiet bij enkele Pukkelpopbezoekers in het verkeerde keelgat

Oh, the drama...

Sommige festivalgangers weten helemaal niets meer van hun tripje naar Pukkelpop, terwijl andere bezoekers de editie van 2017 nooit meer zullen vergeten. En daar zit de bittere grap van ‘De Ideale Wereld’ zeker voor iets tussen.

Luc Haekens van ‘De Ideale Wereld‘ had een speciale verrassing voor enkele festivalgangers op Pukkelpop in petto. Hij beloonde namelijk vier bezoekers met een vipbandje en een fruitmand, omdat ze zogezegd de miljoenste bezoeker waren. Het geluk van de jongeren kon niet meer stuk.

Vipbandje in ruil voor gewoon ticket

Het gezicht van ‘De Ideale Wereld’ ging met de vier (on)gelukkige winnaars terug naar de ingang, omdat de camera dan een mooier beeld van het logo van Pukkelpop kon vastleggen. Daar deed hij hen het vipbandje om en knipte hij hun ‘gewone’ inkombandje over, want met dat eerste exclusieve bandje zou je immers overal binnen mogen. Of toch niet…

Wanneer Luc de schaar in het gewone bandje zette, kwam een andere persoon roet in het eten gooien. Oeps, blijkbaar hadden de ‘winnaars’ dat originele bandje wél nodig om binnen te raken. Resultaat? De jongeren raakten niet meer binnen op het terrein… Gelukkig kent de video een goede afloop.

Lees ook: