Home Lifestyle Geniet vanavond van een fantastische Queen-special

Geniet vanavond van een fantastische Queen-special

Een documentaire met zeldzame interviews met Freddie Mercury en daarna een iconisch concert.

CAZ

De langverwachte film ‘Bohemian Rhapsody’ rond de iconische band Queen komt volgende week pas in de bioscoop. Vanavond kan je op CAZ al genieten van een unieke documentaire én een prachtig concert van Freddie Mercury en co.

Dé film die je moet gezien hebben dit najaar is zonder enige twijfel ‘Bohemian Rhapsody’. De prent vertelt hoe een niet gewild klein groepje evolueerde tot een van de beste bands aller tijden. Centraal in de film staat de excentrieke leadzanger Freddie Mercury. De man had massa’s veel talent en minstens evenveel attitude. Hij slaagde erin de hele wereld te veroveren met zijn geweldige stem en ongeziene voorkomen.

Unieke beelden

Het is nog heel even wachten op de film, want ‘Bohemian Rhapsody’ komt pas op 31 oktober in de bioscoop. In afwachting daarvan schotelt CAZ ons deze avond een heerlijke Queen-special voor. Om 20 voor 9 zendt de zender de documentaire ‘Freddie Mercury: The Great Pretender’ uit. We krijgen unieke beelden, zeldzame interviews, concertopnames en persoonlijk materiaal te zien van de beruchte entertainer.

Daarna kan je om 20 na 10 genieten van een van hun meest iconische optredens ooit. Ze traden tijdens de Koude Oorlog in 1986 op in Boedapest. Dat concert was uitzonderlijk, want heel wat bands kregen geen toestemming om in het toenmalige Oostblok op te treden.

Het is toch geen weer meer voor terrasjes, dus kruip vanavond lekker onder een dekentje in de zetel en geniet van een muzikale avond en een prachtig stukje geschiedenis. Veel plezier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.