Home Lifestyle Food YUM: Mars brengt een gezonde reep chocolade op de markt

YUM: Mars brengt een gezonde reep chocolade op de markt

Na 20 jaar laat het bedrijf opnieuw van zich horen.

© Shutterstock

Joepie, jee! Mars lanceert na twintig jaar opnieuw een nieuwe lekkernij. Deze keer geen caloriebom van hier tot in Tokio, maar wel een gezonde reep chocolade met fruit, noten en amandelen.

Het bedrijf Mars Inc. heeft al verschillende chocoladerepen gecreëerd. In 1997 bracht het zijn laatste uitvinding op de markt: de Celebrations. Een verzameldoos met de lekkerste chocolaatjes van het merk. En nu, twintig jaar later, laat het bedrijf opnieuw van zich horen. Deze keer zet het zijn naam onder een gezonde granenreep met chocolade.

Hello GoodnessKNOWS

Maak kennis met de GoodnessKNOWS-reep. Een lekkernij met negentien procent pure chocolade en maar een goede 160 calorieën. De reep bestaat in zes verschillende smaken. Wat dacht je van cranberry en amandel, bosbes en amandel, groene appel met pindanootjes en amandel, een mix van bessen en amandel, aardbei en pindanootjes of perzik, kers en amandel. Yep, de makers lusten graag een amandeltje of twee.

De repen zijn al een tijdje te verkrijgen in – hoe kan het ook anders – Amerika en vanaf augustus liggen ze ook op de Engelse winkelrekken. Hopelijk komt deze lekkernij snel naar België overgevlogen, want wij willen hier ook wel een hapje van proeven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.