Home Lifestyle Food UITGETEST: uitgebreid brunchen met de boxen van Smartmat

UITGETEST: uitgebreid brunchen met de boxen van Smartmat

Brunch is always a good idea.

Smartmat/Melissa Milis
Onze favoriete bezigheid op zondag (of eender welke dag, eigenlijk): brunchen. Maak het thuis romantisch met je lief of nodig je girlfriends uit om lekker bij te kletsen, want met de Brunch Deluxe pakketten van Smartmat zet jij in no time een heerlijk luxueus ontbijt op tafel.

A girl's gotta do, what a girl's gotta do. En in ons geval was dat onze mooiste outfit (lees: pyjama) uit de kast halen voor een luxueus ontbijtje met de brunchpakketten van Smartmat. Deze keer op het menu: de essentials (kaas, homemade confituur, granola, yoghurt, brood en sinaasappelsap) met daarnaast een overheerlijke ontbijtquinoa met appel, peer en hazelnoten en een sformato met pompoen, salie en geitenkaas. Extra handig: je kan zowel de ontbijtquinoa als de sformato, een soort van quiche, maar dan zonder deeg, op voorhand maken, zodat je ze 's ochtends alleen nog maar hoeft op te warmen in de oven. Kan je extra lang blijven liggen!

 

A photo posted by Flair België (@flairbelgie) on

Het brunchmenu van Smartmat verandert regelmatig. Een pakket voor ongeveer zes personen kost € 39 en bestel je via Smartmat.be.

Sformato

Foto: Smartmat/Melissa Milis

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.