Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dagelijks verse Belgische kost op tafel zonder dat je naar de winkel moet.

UITGETEST: de Belgische Klassiekers-maaltijdbox van Smartmat

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
In samenwerking met Libelle lanceerde de grootste Belgische kookpakketleverancier Smartmat een maaltijdbox vol Belgische klassiekers én een Happy Family Box. Omdat ik tot op heden kinderloos ben, maar ook omdat ik een trotse Belg ben, mocht ik de eerste maaltijdbox uittesten.

Sinds begin september kan je naast de reguliere Smartmatboxen (de gewone menu, quick & easy en veggie) ook de Belgische Klassiekers-maaltijdbox van Smartmat bestellen. Klassieke, makkelijke, maar superlekkere Belgische kost op tafel, zonder dat je er je huis voor uit moet. Daarenboven zijn de meeste producten lokaal en biologisch. Het enige wat je nodig hebt is een keuken, naar behoren functionerend paar handen én een lege maag om te vullen.

 

Eerst en vooral is het bijzonder handig dat je telkens op de website van Smartmat de weekmenu van de Belgische Klassiekers-maaltijdbox kan raadplegen. Vervolgens kan je kiezen of je voor twee of voor vier personen bestelt. Ik kreeg een zeer gevarieerd menu: steak met ovenfrietjes, een visschotel én een vegetarisch rijstgerechtje. Verandering van spijs doet eten!

 

In de maaltijdbox vind je ook de drie recepten van de week. Duidelijke instructies zonder culinaire termen die mijn petje te boven gaan. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de recepten eerder drie – of als je voor heel kleine eters kookt zelfs vier – dan twee monden voeden. Maar dat is alleen maar goed nieuws. Toch?

 

 

 

 

Gekokkereld, geproefd en goedgekeurd! Interesse? Je eigen Smartmatbox bestellen kan nog steeds op de website van Smartmat!

 

 

 

 

Nog meer uitgetest:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content