Home Lifestyle Food UITGETEST: FUEL, de allereerste service met supergezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis

UITGETEST: FUEL, de allereerste service met supergezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis

Dit is het eindoordeel van redactrice Robine!

Tot mijn groot genoegen mocht ik speciaal voor jullie de allereerste Antwerpse foodservice uittesten die supergezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis levert. Gezien jullie enthousiaste reacties op de komst van FUEL, wilde ik met andere woorden graag jullie proefkonijn worden.

Als je je afvraagt wat FUEL juist is, kan je best mijn vorig artikel even lezen. En als je daar eigenlijk helemaal geen zin in hebt – wat absoluut gepermitteerd is – leg ik het nog even in het kort uit. FUEL is de allereerste Antwerpse foodservice die gezonde maaltijden aan huis levert. Geen pakketten à la Hello Fresh waarvoor je zelf nog de handen uit de mouwen moet steken, maar gewoon de beentjes onder tafel en smullen maar!

 

1 / 5
Pakketje afgeleverd!
Pakketje uitgepakt!
… en die zien er zo uit!
Zo zien de gerechten er uitgepakt en wel uit.
Pakketje afgeleverd!
Pakketje afgeleverd!

Pakketje uitgepakt!
Pakketje uitgepakt!

Ik ontving het visgerecht in de portie 'way of lean' en het vegetarische gerecht in de 'way of challenge'-portie. Als dessertje kreeg ik vijf energy balls…

… en die zien er zo uit!
… en die zien er zo uit!

Overdreven lekker én gezond. Win-win!

Zo zien de gerechten er uitgepakt en wel uit.
Zo zien de gerechten er uitgepakt en wel uit.

Smullen maar!

 

Je kan telkens kiezen tussen een vleesgerecht, een visgerecht of een vegetarisch gerecht. Alle gerechten kan je zowel koud als warm serveren én ze zijn te verkrijgen in drie verschillende porties. Om de veertien dagen wordt de FUEL-menukaart vernieuwd. Verandering van spijs doet eten, denken we dan! Ik mocht proeven van de courgetti met rode biet, falafelballetjes en munt-yoghurtdressing en van de zalm met wilde rijst, pesto en gegrilde mediterraanse groenten. Als kers op de taart kreeg ik er vijf gezonde energy balls bij, gemaakt van onder andere havermout, pindakaas, lijnzaad, kokos en chocolade.

 

Mijn oordeel? Chef van dienst Francesco De Candia kan er wat van. Francesco is chef en eigenaar van het Antwerpse restaurant Francesco & Julia en dat is eraan te proeven. Daarenboven is het concept zelf tot in de puntjes uitgewerkt. Superhandig is dat je op de website van FUEL alle voedingswaarden van de geleverde gerechten kan bekijken. Als je wat op je lijn wilt letten of gewoon nieuwsgierig bent, kan je daar dus altijd even gaan loeren naar wat voor lekkers je nu eigenlijk je lichaam in laat dringen.

 

De verse maaltijden werden stipt op tijd geleverd, waren superhandig verpakt én waren overheerlijk. Wat wil een mens nog meer? Op de website van FUEL vind je meer informatie én kan je je eigen maaltijden bestellen vanaf een vriendenprijsje van € 11. Opgelet: momenteel levert FUEL enkel in het Antwerpse. Smakelijk!

 

via GIPHY

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.