Home Lifestyle Food Smartmat lanceert ‘Friends’ Dinner Menu’ en jij kan een box winnen!

Smartmat lanceert ‘Friends’ Dinner Menu’ en jij kan een box winnen!

Begin je vrienden al maar op te trommelen

Smartmat
Smartmat, de dienst die wekelijks verse ingrediënten en bijbehorende recepten aan huis levert, lanceert eind deze maand zijn 'Friend's Dinner Menu'. Het idee? Een gezond en origineel viergangenmenu op tafel toveren om je vrienden te verrassen. Bye bye, kopzorgen.

Je vrienden komen langs voor een etentje en jij ligt al een hele week te stressen over het menu, de boodschappen die nog gedaan moeten worden en dan moet je ook nog koken. Smartmat heeft nu een oplossing voor die eerste twee stresserende taakjes: een foodbox boordevol heerlijke ingrediënten, met (gezonde!) recepten, aan huis geleverd. Het enige wat jij nog moet doen, is je vrienden uitnodigen en de gerechtjes bereiden.

Samen met de Zweeds-Antwerpse chef Christer Elfving bedenkt Smartmat maandelijks een nieuw viergangenmenu: hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Daarnaast kan je ook kiezen voor een pakket met natuurlijke wijnen om het menu te vergezellen, zorgvuldig geselecteerd door Jarl Vanden Broeck van The Cook Stays

Redactrices Isa en Elke mochten alvast gaan proeven:

 

A photo posted by Elke Spelters (@sir_elke) on

 

A photo posted by Isabelle Naeyaert (@isanaeyaert) on

Een foodbox voor 4 personen kost je 79 euro, voor 6 personen betaal je 99 euro. Bestellen kan via de website van Smartmat.

WIN: een foodbox t.w.v. € 99 (6 personen)

Wil jij graag je vrienden uitnodigen voor zo'n heerlijk dinertje? Wij mogen 1 Friends' Dinner Menu weggeven. Vul snel onderstaand formulier in, doe een schietgebedje en begin alvast je girl squad op te warmen voor een gezellig avondje bij jouw thuis. De wedstrijd loopt nog tot en met woensdag 18 mei, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.