Home Lifestyle Food Refrigerdating: vind dé ware dankzij de inhoud van jouw koelkast

Refrigerdating: vind dé ware dankzij de inhoud van jouw koelkast

Want geef toe, een partner die dezelfde dingen graag eet is toch het beste dat er bestaat?

© Pexels

Datingapps bestaan in alle vormen en maten. Noem een doelgroep en waarschijnlijk hebben ze hun eigen datingapp. Zo ook voor de echte foodies onder ons, Samsung ontwikkelde voor hen namelijk de app Refrigerdating.

Disneyfans hadden hun eigen datingapp al, net zoals brildragers en vegetariërs en veganisten. Maar wie van eten houdt en het Tinderen beu is kan vanaf nu terecht op Refrigerdating. De nieuwste speler in datingland werd door Samsung ontwikkeld, speciaal voor foodiesWant geef toe, een partner die dezelfde dingen graag eet, is toch het beste dat er bestaat?

Koelkastdaten

Het idee voor de app ontstond in Zweden, maar gebruikers wereldwijd kunnen er hun perfecte match op zoeken. Het concept is even poepsimpel als geniaal: de inhoud van jouw frigo is wat telt. Het enige wat je moet doen is je aanmelden en een foto nemen van de inhoud van jouw koelkast. Je voegt daarna ook kort een omschrijving toe van jezelf.

Daarna zal de app jou een aantal mogelijke matches voorstellen. Je leest het goed: een foto van jezelf upload je eigenlijk niet. Maar ga nu ook niet valsspelen, dat advies geven ze bij Samsung wel mee: ‘Begin je ijskast nu niet te stylen! Voor een geslaagde match moet het wel echt zijn’.

Liefde gaat door de maag

Dankzij Refrigerdating krijg je een inkijk in het leven van potentiële partners. Je bent immers ook een beetje wat je eet. Hoewel de app het levenslicht zag als onderdeel van een reclamecampagne is het idee zo gek nog niet. Eten maakt meer dan ooit een groot onderdeel uit van onze levensstijl, en wie zal jou beter begrijpen dan iemand met dezelfde eetgewoontes?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.