Home Lifestyle Food RECEPT: whiskycocktail met ananas, peer en kaneel

RECEPT: whiskycocktail met ananas, peer en kaneel

Hipster alert!

StockFood
Vergeet voor even je klassieke gin & tonic of de verfrissende watermeloenchampagne, deze zomer drink je whisky in je cocktail. Met dit heerlijke receptje scoor jij gegarandeerd op je volgende feestje.

Voor 4 pers. • 5 min.

Ingrediënten

  • 4 takjes munt
  • 160 ml bourbon (type: Jack Daniel’s)
  • 200 ml perensap
  • 200 ml ananassap
  • ijsblokjes
  • een mespuntje kaneel

Zo gemaakt

Spoel de munt en laat de blaadjes even drogen. Mix de bourbon met het vruchtensap en de kaneel in een shaker. Verdeel enkele ijsblokjes samen met de munt over 4 kleine bokalen en vul dan aan met de bourbon en koud water (± 250 ml).

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.