Home Lifestyle Food De zak niet goed gesloten? Zo maak je taaie chips weer knapperig.

De zak niet goed gesloten? Zo maak je taaie chips weer knapperig.

Neen, niet weggooien!

corbis
Zo irritant: iemand (was jij het?) heeft de zak chips niet goed toe gedaan. Resultaat: taaie chips. En je had er nog zoveel zin in. Ga nu niet pruilen, want er is een trucje om je chips weer alive and crispy te maken.

Crispy 2.0

Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden. Leg de taaie chips op een bakplaat en schuif in de oven. Voeg eventueel een beetje olijfolie toe. Na 10 minuten is de chips weer knapperig. De warmte van de oven trekt namelijk het vocht uit de chips.

Simpel hé!

Wist je trouwens dat er bosbessenchips bestaat? Ontdek hier nog 7 andere funky smaken.

Nog meer keukentrucjes?

Zo maak je zelf frambozen-yoghurtijs zonder ijsmachine

Weet wat je eet: zo lees je etiketten als een pro

Dit gezond ontbijtje smaakt echt naar appeltaart

Bron: Elleeten.nl

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.