Home Lifestyle Food CUTE: Starbucks komt met 3 (!) chocoladedrankjes speciaal voor valentijn

CUTE: Starbucks komt met 3 (!) chocoladedrankjes speciaal voor valentijn

Nog beschikbaar tot 14 februari!

Instagram: @Starbucks
Oh Starbucks, how we love you! Speciaal voor valentijn lanceert de Amerikaanse koffieketen maar liefst drie drankjes met chocolade. En laat koffie en chocolade nu net onze favoriete combi zijn. 
Ter ere van valentijn mengt Starbucks chocolade met koffie, onder de naam ‘The Molten Chocolate Trio’. Die mix vormt de basis van de drie drankjes. Het verschil zit ‘m in de uitvoering. 
 
De Molten Chocolate Latte bevat chocoladedruppels die worden gesmolten door de hete espresso. Vervolgens wordt er gestoomde melk toegevoegd in combinatie met mokkasaus. Daarbovenop komt er een toefje slagroom met een infusie van mokka en espresso en chocoladesaus. De latte is zowel koud als warm beschikbaar. 
 
De Molten Chocolate Frappuccino is een mix van koffie met mokkasaus en chocoladedruppels gemengd met melk en ijs. Het drankje wordt net als de latte versierd met een toefje slagroom met mokka en espresso en chocoladeaus. 
 
De Molten Hot Chocolate bevat maar 25 mg cafeïne en wordt afgewerkt met mokkasaus en chocoladedruppels die gesmolten werden in gestoomde melk. Ook hier kan de slagroom met mokka en espresso, en uiteraard de chocoladesaus, niet ontbreken. 
 
 
 

De drankjes zijn beschikbaar vanaf morgen tot en met 14 februari. En alsof onze liefde voor Starbucks nog niet groot genoeg was, krijg je op 14 februari bij aankoop van een van de drie bovenstaande chocoladedrankjes een gratis drankje. Want we weten allemaal: food tastes better when shared. 
 

Nog meer leesvoer voor foodies: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.